Tuesday, 28 June 2011

Hari Yang Sangat Aku Bengang

ASSAlammualaikum semua
KOrang nk tau tak hari ni aku sangat bengang,
ada seorang budak tu,
aku mastu tngh bengang,
aku terlepas lah kata pastu ada sowang budak ni,
poyo gila aku ckp ar bila masa aku kutuk adik ko,
pastu dia ckp ayat ko x boleh bla aku layan ko baik-2 ko layan aku  hampeh..
pastu ku ckp ar aku minta maaf kalau terkasar bahasa pastu dia ckp.
ko jangan nk gedik and poyo lah ayat terpenda konon you go die ..
aku dh minta maaf elok-2 dia wat aku cam tu.
aku dh jga hati dia..
dia x pandai  jaga hati owang dia lagi ckp you go die,
apa perasaan kowang bila owang ckp cam tu kat ko,
mesti kowang kecik at kan.
macam aku juga mesti lah kecik hati,
aku dh layan dia baik-2 dia hampeh layan aku macam aku ni kuli dia apa ke bangang nya budak tu,
dia sekolah sijagkang jaya..
ko tengok gambar dia pun macam cikaroo..gial gila
ingat dia pandai and cantik sangat ker ..
nk suruh aku pergi mati..

1 comment:

  1. hurmm... aq rase ko la yg salah qila.. sebab ko yg cari pasal dulu?? hurmm.. ko terkeluarkan kata2 kasar.. nak wat cane... huhu/.. jgn marah~

    ReplyDelete