Sunday, 12 June 2011

ME AND MY COUSIN JADI FLOWER GIRL.

ASSALAMMUALAIKUM
Di dalam  gambar ni ialah saya ngan saudara saya and kakak saudara saya kahwin..yang kat tengah tengah tu sofi anissa,yang kat sebelah kiri tu jazmina,yang kat sebelah kanan tu saya iaitu nur aqilah,yang kat depan saya syazween delaila..yang kat depan jazmina tu adik saya iaitu nur qamarina.
yang pengantin baru kat situ kakak saudara saya yang peremuan namanya nur hafiza pasangannya ridhwan
masa ni jazmina chiken pop tapi tak teruk agi kesian dia.
sekarang dia semakin terukk.
korang doa kan suaya dia cepat sihat yer;
AMIN..
 flower girl nya ada lima orang.

KORANG SEMUA TENGOK AF X 
SAYA TENGAH TENGOK AF..HIHI 

2 comments:

  1. Idhwan la ! Bukan Ridhwan ! Haiya !

    ReplyDelete
  2. (min) Ya Allah aku nak ucapkan tetime kaseh pada saudari aku ini tp apa yng aku nak bg ye ? Aku suke pasanya tp dulu x suka sekarang aku dah berubah dia sangat baik padaaku ! aku doakan kan kau panjang umur =D sayang kamoo

    ReplyDelete